Πέμπτη, 02 Απρίλιος, 2020
   
Text Size

 

Ειδικός έπαινος σε τρεις φίλους της Ρόδου

Τρεις ακόμη φίλοι της Ρόδου τιμήθηκαν με ειδικό έπαινο από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των

Περισσότερα: Ειδικός έπαινος σε τρεις φίλους της Ρόδου

   

Διάλεξη ενός μεγάλου γάλλου καλλιτέχνη στη Ρόδο

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου και το Κατάλυμα της

Περισσότερα: Διάλεξη ενός μεγάλου γάλλου καλλιτέχνη στη Ρόδο

 

Ίδρυση Τράπεζας Αίματος από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί και θα ασκεί στο μέλλον, ίδρυσε και θα λειτουργήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα, τράπεζα αίματος.

Μέλη της τράπεζας μπορούν να γίνουν φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ΜμΕ (μικρομεσαίων επιχειρήσεων) της Δωδεκανήσου.

Συναδελφική αλληλεγγύη σε στιγμές ανάγκης επιδεικνύει μοναδική κοινωνική ευαισθησία και κρίνεται για όλους μας απαραίτητη.

Περισσότερα: Ίδρυση Τράπεζας Αίματος από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου

   

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εγκαινίασε την "Σκακιέρα του Κόσμου"

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, εγκαινίασε την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 στις 18:30, στην έδρα του, τη Μυτιλήνη, την «Σκακιέρα του Κόσμου». Μια πρωτοβουλία του "Πράσινου

Περισσότερα: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εγκαινίασε την "Σκακιέρα του Κόσμου"

 

25η Μαϊου καταλυτική ημερομηνία επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει, όλα του τα μέλη που πραγματοποίησαν εμπρόθεσμα (εντός Ιανουαρίου) την επαναπρόσληψη τους  για την σεζόν 2016, ότι βάση του Άρθρου 3 παράγραφος 06. της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου η επιχείρηση υποχρεούται να απασχολήσει τον εργαζόμενο, με επαναπρόσληψη,  το αργότερο την 25η Μαΐου κάθε σεζόν.

Με δεδομένα τα ανωτέρω, όσα μέλη έχουν πραγματοποιήσει την επαναπρόσληψη τους και αύριο 25/5/2016 δεν έχουν ειδοποιηθεί ώστε να αναλάβουν τα καθήκοντα τους

Περισσότερα: 25η Μαϊου καταλυτική ημερομηνία επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων

   

Διήμερο προβολών με γενικό τίτλο «Από την Ίμβρο στο Καστελλόριζο».

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών και το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο, με συνδιοργανωτές τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου και την Rhodes International Culture & Heritage Society, με τη στήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, παρουσιάζουν ένα διήμερο προβολών με γενικό τίτλο «Από την Ίμβρο στο Καστελλόριζο».

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Μαΐου 2016, στο Κατάλυμα της Ισπανίας (Οδός Ιπποτών) στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα: Διήμερο προβολών με γενικό τίτλο «Από την Ίμβρο στο Καστελλόριζο».

 

Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Με τον  Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Θεόδωρο Δρίτσα συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε το νησί μας στα πλαίσια του  18ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας Ναυτιλίας κ. Γιάννης Θεοτοκάς, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης,  ο ‘Α Υπαρχηγός

Περισσότερα: Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

   

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ…

«Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ… ‘‘ΠΟΡΤΑ’’ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ», είναι ο τίτλος της νέας συναυλίας που οργανώνει ο Αναπτυξιακός- Πολιτιστικός- Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κατοίκων Συνοικιών Αγ. Νικολάου, Αγ. Δημητρίου, Αγ. Γεωργίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 , στις 8.οο μμ., στο Δημοτικό Θέατρο, με ελεύθερη είσοδο.


Σ’ αυτή παίρνουν μέρος η ΧΟΡΩΔΙΑ και η «ΟΡΧΗΣΤΡΑ» παιδιών και ενηλίκων του κοινωνικού-παιδαγωγικού προγράμματος , «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ», που λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια, στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ.

Την ευθύνη της εφαρμογής του προγράμματος έχει ο μουσικοπαιδαγωγός Γιώργος Σακελλαρίδης που θα διευθύνει και την συναυλία.

Συμπράττουν οι ΦΙΛΟΙ μουσικοί: Κ. Κωνσταντάκης, Γ. Κατσιμπράκης,

Τ. Πασχάλης, Θ. Διακουράκης, Δ. Ιωσήφ, Ν. Καρακατσάνη, Λ. Σακελλαρίδης,

Κ. Τερλόγκου, Δ. Κατσουράκης, Σ. Παπακωνσταντίνου.

Θα ακουστούν συνθέσεις των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων.

 

Δωρεάν εξέταση σακχάρου

Η πρόεδρος κ. Δ. Δελαπόρτα , τα μέλη του Δ.Σ.  και οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, σας ενημερώνουν ότι θα επαναλάβουμε την δωρεάν εξέταση σακχάρου, χοληστερόλης και μέτρηση πίεσης, την Παρασκευή 18  Μαρτίου  2016  και από 8.30 έως 11.00 π.μ. στο Β΄ ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου   – δίπλα στο κυλικείο του Παλιού Νοσοκομείου -

Πληροφορίες  9 – 12 π.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στο τηλ. 2241077010 ή στο 6977502164

   

Σελίδα 1 από 268

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: