Κυριακή, 05 Απρίλιος, 2020
   
Text Size

Ειδικός έπαινος σε τρεις φίλους της Ρόδου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Τρεις ακόμη φίλοι της Ρόδου τιμήθηκαν με ειδικό έπαινο από το Δήμαρχο Ρόδου κύριο Φώτη Χατζηδιάκο στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. Η απονομή των επαίνων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου της Ρόδου από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου
Πρόκειται για την κυρία Irmgard Krahmer Moellenberg από τη Γερμανία η οποία φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 50η φορά και διαμένει στο ξενοδοχείο Aquarium View Hotel και για την κυρία Karin και τον κύριο Jurgen Vehlow επίσης από τη Γερμανία, οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 38η φορά και διαμένουν στο ξενοδοχείο Kallithea Mare.
Η κυρία Irmgard Krahmer Moellenberg ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο στις 23 Μαρτίου 1967 και έκτοτε επισκέπτεται το νησί ανελλιπώς κάθε χρόνο δύο φορές, Μάιο και  Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με όσα είπε κατά τη βράβευσή της, η φιλοξενία των Ροδιτών είναι μοναδική στον κόσμο, όπως επίσης η θάλασσα, ο ήλιος και το φαγητό της. Θεωρεί ότι το πιο όμορφο κομμάτι του νησιού είναι η πόλη της Ρόδου ενώ πλέον διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς Ροδίτες και Ροδίτισσες.
Η κυρία Karin και ο κύριος Jurgen Vehlow είναι στενοί φίλοι της οικογένειας Κατσιδώνη και για πρώτη φορά ήρθαν στη Ρόδο το 1995. Θεωρούν ότι ολόκληρο το νησί είναι πανέμορφο καθώς  και οι άνθρωποί του. Σύμφωνα με όσα είπαν, η Ρόδος είναι ένα νησί που επιφυλάσσει στους επισκέπτες του συνεχώς εκπλήξεις καθώς κάθε φορά που έρχονται ανακαλύπτουν και κάτι καινούριο. Τους αρέσει πολύ να βιώνουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στη Ρόδο και γι΄ αυτό συμμετέχουν συχνά στο μάζεμα της ελιάς με τους οικογενειακούς τους φίλους.
Την κυρία Irmgard Krahmer Moellenberg συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κύριος Αθανάσιος Σέρβος και την κυρία Karin και τον κύριο Jurgen Vehlow συνόδευσαν στο Δημαρχείο η κυρία Αικατερίνη Κατσιδώνη με τις κόρες της Ειρήνη και Μαρίνα και την εγγονή της Κατερίνα.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: