Πέμπτη, 02 Απρίλιος, 2020
   
Text Size

Αμερικανικό Πανεπιστήμιο θα εντάξει τη Ρόδο σε πρόγραμμα επισκέψεών του. Με την κοσμήτορα συναντήθηκε ο Δήμαρχος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Την κοσμήτορα πανεπιστημίου του Ροντ Άιλαντ της Αμερικής κ. Shelley Stephenson δέχτηκε το πρωί (Πέμπτη) στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Μαρίζας Χατζηλαζάρου, οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε αμερικανοί φοιτητές να επισκέπτονται τη Ρόδο στο πλαίσιο ενός διεθνούς προγράμματος του πανεπιστημίου Johnson and Wales University για το οποίο υπεύθυνη είναι η κ. Stephenson και δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να επισκέπτονται έως τώρα την Ασία, την Αφρική και διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Να τονιστεί ότι η άφιξη στη Ρόδο της αμερικανίδας πανεπιστημιακού εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες του Ροδίτη καθηγητή στην Αμερική κ. Ηλία Τομάζου, να γνωρίσουν τη Ρόδο και την Ελλάδα όχι μόνο Έλληνες τρίτης γενιάς της Αμερικής, αλλά και Αμερικανοί πολίτες που θα αγαπήσουν τη Ρόδο για την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές της.

Ο δήμαρχος ζήτησε να ενημερωθεί για την προοπτική να επισκέπτονται το πανεπιστήμιο του Ροντ Άιλαντ και Ροδίτες φοιτητές και διαβεβαίωσε ότι θα παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια απαιτείται για την πραγματοποίηση του προγράμματος και στο νησί μας.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: