Πέμπτη, 02 Απρίλιος, 2020
   
Text Size

10 ακίνητα προτείνει ο Δήμος Κω στην κυβέρνηση για να μεταφερθεί η υπηρεσία καταγραφής της Ελληνικής Αστυνομίας. Δ.Τ.

Ξεκάθαρη πρόταση για την μεταφορά της υπηρεσίας καταγραφής προσφύγων και παράνομων μεταναστών της ΕΛ.ΑΣ. σε χώρο εκτός του αστικού ιστού του νησιού κατέθεσε εγγράφως στους συναρμόδιους υπουργούς ο Δήμος της Κω.

Πρόκειται για 10 δημόσιους, δημοτικούς και ιδιωτικούς χώρους οι 4 ανήκουν στη ΔΕ Κω, οι 3 στη ΔΕ Ηρακλειδών και οι άλλοι 3 στη ΔΕ Δικαίου.

Περισσότερα: 10 ακίνητα προτείνει ο Δήμος Κω στην κυβέρνηση για να μεταφερθεί η υπηρεσία καταγραφής της Ελληνικής Αστυνομίας. Δ.Τ.

 

Επιδείνωση του Καιρού στην Δωδεκάνησο

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου   ενημερώνει ,για Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που ισχύει από την  Τρίτη 19/01/2016 με Επιδείνωση του  Καιρού στην Δωδεκάνησο

Περισσότερα: Επιδείνωση του Καιρού στην Δωδεκάνησο

   

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Σοβαρά προβλήματα στις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα λόγω της υποστελέχωσης σε προσωπικό και της παλαιότητας των οχημάτων»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναδεικνύοντας την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης με προσωπικό των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα και την αποδέσμευση κονδυλίων για την ενίσχυσή τους με  υλικοτεχνικό εξοπλισμό και για τη συντήρηση και αντικατάσταση των παλαιών οχημάτων του.

Περισσότερα: ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Σοβαρά προβλήματα στις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα λόγω της υποστελέχωσης σε προσωπικό και της παλαιότητας των οχημάτων»

 

«Είναι χρέος όλων μας να επαγρυπνούμε για την ιστορία μας τις λαϊκές μας παραδόσεις την αξιοπρέπεια μας την εθνική μας υπόσταση»

Παρουσία των τοπικών φορέων, το σύνολο των πολιτιστικών συλλόγων –μέλη και πλήθος κόσμου γιορτάσθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας των Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα Αρίων.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 600 άτομα και ήταν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα υποστήριξης προς  τη  Διοίκηση της Ομοσπονδίας για το δύσκολο και σπουδαίο έργο  που έχει να επιτελέσει.

Περισσότερα: «Είναι χρέος όλων μας να επαγρυπνούμε για την ιστορία μας τις λαϊκές μας παραδόσεις την αξιοπρέπεια μας την εθνική μας υπόσταση»

   

Ενημέρωση για Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου   ενημερώνει ,για Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που ισχύει από το Σάββατο 16/01/2016 με Επιδείνωση του  Καιρού στην Δωδεκάνησο με βροχές, καταιγίδες και

Περισσότερα: Ενημέρωση για Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

 

Γιώργος Υψηλάντης – Απαράδεκτη η υπογραφή σύμβασης υπεκμίσθωσης του ΑΚΤΑΙΟΝ!

Το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζήτησε να συζητηθεί το θέμα κατακύρωσης ή μη του διαγωνισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος και η παράταξή του αρνήθηκαν πεισματικά τη συζήτηση αυτή. Αντ’ αυτού τελείως προσχηματικά, είπαν να μας ενημερώσουν στο τέλος της προηγούμενης συνεδρίασης και εκτός ημερήσιας διάταξης για την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΡΜ Α.Ε., λες και δεν την γνωρίζαμε!

Περισσότερα: Γιώργος Υψηλάντης – Απαράδεκτη η υπογραφή σύμβασης υπεκμίσθωσης του ΑΚΤΑΙΟΝ!

   

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Διπλή εξεταστική για τους φοιτητές επί πτυχίω. Έστω και αργά η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο»

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως είχε ζητήσει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή και με παρεμβάσεις του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, οι επί πτυχίω φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα

Περισσότερα: ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Διπλή εξεταστική για τους φοιτητές επί πτυχίω. Έστω και αργά η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο»

 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γίνεται μέλος του Διεθνούς Δικτύου Επιχειρηματικότητας Global Venture Lab, του Πανεπιστημίου Berkeley Δ.Τ.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γίνεται μέλος του Διεθνούς Δικτύου Επιχειρηματικότητας Global Venture Lab, του Πανεπιστημίου Berkeley

Μυτιλήνη, 15 Ιανουαρίου 2016

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και με βάση τη συνεχή δραστηριοποίηση σε πρωτοβουλίες προώθησης της επιχειρηματικότητας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έγινε δεκτό στο δίκτυο Global Venture Lab, το οποίο συντονίζει το Πανεπιστήμιο Berkeley των ΗΠΑ.

Περισσότερα: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γίνεται μέλος του Διεθνούς Δικτύου Επιχειρηματικότητας Global Venture Lab, του Πανεπιστημίου Berkeley Δ.Τ.

   

Συντονισμός για καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών Δ.Τ.

Συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Νότιας Ρόδου είχαν στο Γεννάδι, για θέματα ΔΕΥΑΡ, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Πόκκιας με τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Τσίκκη και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Καραντζιά. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες της

Περισσότερα: Συντονισμός για καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών Δ.Τ.

 

Ανακοίνωση Ε.ΠΑ.Μ.

Το Ε.ΠΑ.Μ. χαιρετίζει τις αποφάσεις των συνδικάτων, φορέων και συλλογικοτήτων ενάντια στο αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο της

Περισσότερα: Ανακοίνωση Ε.ΠΑ.Μ.

   

Σελίδα 3 από 268

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: