Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος, 2019
   
Text Size

Απολογισμός πρώτου χρόνου διοίκησης του Δήμου Ρόδου

Η Δημοτική Παράταξη  «Αλλάζουμε τη Ρόδου» βάσει του καταστατικού της αποτελεί πλέον δημοτική κίνηση πολιτών που εκφράζει μια συλλογική προσπάθεια των δημοτών της νήσου Ρόδου για την ουσιαστική αυτοδιοίκηση του τόπου και την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας με τη συντονισμένη παρέμβαση και συμμετοχή των μελών της.

Περισσότερα: Απολογισμός πρώτου χρόνου διοίκησης του Δήμου Ρόδου

 

Νέο Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών

Η ΔΕΗ, για τη διευκόλυνση των πελατών της, επεκτείνει το ωράριο εξυπηρέτησης κατά 30 λεπτά.

Περισσότερα: Νέο Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών

   

Σεμινάριο εκπαίδευσης των αρχιμαγείρων της Ρόδου με θέμα ‘’ Κοπή-Υγιεινή και Τεχνολογία του Κρέατος’’.

 

 

H Περιφέρεια Ν οτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών ,τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων καθώς και  την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης των αρχιμαγείρων της Ρόδου με θέμα  ‘’ Κοπή-Υγιεινή και Τεχνολογία του Κρέατος’’.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση και θεωρητική κατάρτιση των εκπαιδευομένων και θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 2 έως και την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Τουριστικών Σχολών με  ειδικότητα μάγειρα.

Πληροφορίες θα δίνονται στα τηλ. 2241055876 κ. Ηλία Οικονομίδη (Δ/νση Κτηνιατρικής )  και  6932255985 κ. Χριστοφόρου Νίκο ( Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδ/σου & Κυκλάδων ).

 

 

 

“ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩPAPIO KATAΣTHMATΩN POΔOY”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου ανακοινώνει προς το καταναλωτικό κοινό, ότι θα μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσα στα πλαίσια του Πασχαλινού Ωραρίου, που αρχίζει την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ως ακολούθως:

Περισσότερα: “ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩPAPIO KATAΣTHMATΩN POΔOY”

   

«Στελέχωση Νοσοκομείου Ρόδου»

Κύριε Υπουργέ,

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου της Ρόδου συζητήθηκαν με την παρουσία σας, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την Τρίτη 17-01-2012.

Περισσότερα: «Στελέχωση Νοσοκομείου Ρόδου»

 

Ένταξη προμήθειας συστημάτων προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρίες

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013 η προμήθεια συστημάτων προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρίες σε παραλίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με συνολικό προϋπολογισμό 371 χιλ. €, έργο πολύ σημαντικό για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στον τουρισμό.

 

Περισσότερα: Ένταξη προμήθειας συστημάτων προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρίες

   

Συνάντηση για τα άμεσα προβλήματα Αφάντου/ Κολυμπίων/ Αρχαγγέλου

Την Δευτέρα 26 Μαρτίου, με πρωτοβουλία της τοπικής επιτροπής Αφάντου / Κολυμπίων / Αρχαγγέλου,  συγκεντρώθηκαν  ξενοδόχοι,  επιχειρηματίες της περιοχής και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής για να δούν από κοινού τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στα Κολύμπια, εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Περισσότερα: Συνάντηση για τα άμεσα προβλήματα Αφάντου/ Κολυμπίων/ Αρχαγγέλου

 

Σεμινάριο εκπαίδευσης των αρχιμαγείρων της Ρόδου

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών ,τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων καθώς και  την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, διοργανώνει

Περισσότερα: Σεμινάριο εκπαίδευσης των αρχιμαγείρων της Ρόδου

   

Μελέτη, Κατασκευή και εξοπλισμός Γεν. Νοσοκομείου Καρπάθου

Μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου στις 27/03/2012 με αρ. πρωτ. Υ4β/Γ.Π. 18409/Φ22,Φ14-139 για εκτέλεση του έργου «Μελέτη, Κατασκευή και εξοπλισμός Γεν. Νοσοκομείου Καρπάθου», δυναμικότητας 22 κλινών και ανάθεση υλοποίησης στη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ, ως Διοικούσα Επιτροπή του ΚΥ Καρπάθου τον ευχαριστούμε θερμά.

Περισσότερα: Μελέτη, Κατασκευή και εξοπλισμός Γεν. Νοσοκομείου Καρπάθου

 

Αυθεντική κουζίνα Ρόδου, επιμορφωτικό σεμινάριο

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης για ανέργους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο για επαγγελματίες του χώρου εστίασης με τίτλο: «Αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα της Ρόδου».

Περισσότερα: Αυθεντική κουζίνα Ρόδου, επιμορφωτικό σεμινάριο

   

Σελίδα 267 από 268

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: