Πέμπτη, 02 Απρίλιος, 2020
   
Text Size

 

Εξετάζουν από σήμερα 13 Ιουλίου, οι Ιατροί της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του «Γραφείου Συγκοινωνιών»

Μετά την δίμηνη αναστολή λειτουργίας της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Επιτροπής του Γραφείου Συγκοινωνιών λόγω οφειλόμενων δεδουλευμένων τριών ετών!! απεφασίσθη ομόφωνα η αναστολή των κινητοποιήσεων.

Στο διάστημα της δίμηνης κινητοποίησης  δεν λήφθηκε καμιά  διαβεβαίωση έγγραφη ή προφορική, για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων. Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η πλήρης αδιαφορία της πολιτείας με

Περισσότερα: Εξετάζουν από σήμερα 13 Ιουλίου, οι Ιατροί της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του «Γραφείου Συγκοινωνιών»

   
 

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά επιβατών στη Σαντορίνη

Συνελήφθη χθες (17.06.2015) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών έλεγχων διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος μετέφερε με Δ.Χ. λεωφορείο (14) επιβάτες-τουρίστες από το λιμάνι του νησιού προς διάφορους

Περισσότερα: Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά επιβατών στη Σαντορίνη

   
 

Ιατρικό κλιμάκιο στην Κάρπαθο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ».

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της ΑΜΚΕ «ΓΑΛΗΝΟΣ» και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, θα πραγματοποιήσει αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στην Κάρπαθο το Σάββατο 20/6/2015 και τη Κυριακή 21/6/2015.

Στην όλη δράση συμμετέχουν επίσης ο Δήμος Καρπάθου και το Κέντρο Υγείας Καρπάθου.

Οι κάτοικοι του νησιού έχουν την δυνατότητα να εξετασθούν δωρεάν από ιατρούς με τις παρακάτω ιατρικές

Περισσότερα: Ιατρικό κλιμάκιο στην Κάρπαθο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ».

   

Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τέλος Ιουνίου η Περιφερειακή Στρατηγική Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου

Στην φάση της δημόσιας διαβούλευσης περνά η Περιφερειακή Στρατηγική Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΣΚΕ), που στόχο έχει την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που πλήττει ιδιαίτερα τα φτωχά στρώματα του πληθυσμού των νησιών της Περιφέρειας.

Περισσότερα: Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τέλος Ιουνίου η Περιφερειακή Στρατηγική Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου

 

Συνελήφθησαν στην Κάλυμνο δυο (2) υπήκοοι Πακιστάν, διωκόμενοι για υπόθεση ληστείας

Συνελήφθησαν χθες (16.06.2015) το βράδυ στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καλυμνίων, δυο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23 και 18 ετών σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ξεχωριστά εντάλματα σύλληψης για ληστεία.

Ειδικότερα, κατηγορούνται ότι την 09.06.2015 στην Κάλυμνο χτύπησαν 24χρονο ομοεθνή τους και του αφαίρεσαν με τη βία χρηματικό ποσό.

Περισσότερα: Συνελήφθησαν στην Κάλυμνο δυο (2) υπήκοοι Πακιστάν, διωκόμενοι για υπόθεση ληστείας

   

Συνελήφθησαν οκτώ (8) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρόμιων του Νοτίου Αιγαίου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Ελληνική Αστυνομία για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (16.06.2015) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου οκτώ (8) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης

Περισσότερα: Συνελήφθησαν οκτώ (8) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρόμιων του Νοτίου Αιγαίου

 

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών στην Κάλυμνο

Συνελήφθησαν χθες (16.06.2015) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, δυο ημεδαποί ηλικίας 40 και 34 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, αγοράς και προμήθειας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί

Περισσότερα: Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών στην Κάλυμνο

   

Σελίδα 8 από 268

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: