Τρίτη, 23 Απρίλιος, 2019
   
Text Size

Μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για την Εργατική Πρωτομαγιά

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Την 1η του Μάη τιμούμε τις θυσίες και τους αγώνες των εργαζομένων για την κατάκτηση καλύτερων συνθηκών εργασίας, για δίκαιες και ανθρώπινες αμοιβές, για κοινωνική δικαιοσύνη, για μια αξιοπρεπή ζωή, για ένα καλύτερο, πιο δίκαιο αύριο.

Σε όλη αυτή την περίοδο της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, των υψηλών ποσοστών ανεργίας, της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων, των συνεχών περικοπών των μισθών και των συντάξεων, της εργασιακής αβεβαιότητας και της ανασφάλειας, οι κατακτήσεις των εργαζομένων δοκιμάζονται συνεχώς.

Στο πλαίσιο αυτό της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας απαιτείται ενότητα, αγωνιστικότητα, συλλογικότητα. Οφείλουμε να βρούμε τρόπους διεξόδου, να διεκδικήσουμε συνθήκες προοπτικής για όλους, να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας.

Ο Δήμος Ρόδου παραμένει σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων, στηρίζει τους αγώνες και τα εργασιακά τους κεκτημένα, και στέκεται αρωγός στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Η βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας, η προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης και η διασφάλιση του Κράτους Πρόνοιας αποτελούν καθημερινές μας επιδιώξεις.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν ένα δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης.

Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: