Τρίτη, 23 Απρίλιος, 2019
   
Text Size

Επιβράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της Ρόδου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε στην κυρία Jean και στον κύριο Stephen Reynolds από τη Μεγάλη Βρετανία, στην κυρία Elie και στον κύριο Fabienne Srour από τη Γαλλία και στην κυρία Brenda και στον κύριο William Andrews από τη Μεγάλη Βρετανία, ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί της Ρόδου ως τόπο διακοπών τους.

Οι φίλοι της Ρόδου παρέλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις που τους απονεμήθηκαν από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου. Όλοι οι τιμηθέντες επιλέγουν σταθερά για την διαμονή τους στο νησί μας το ξενοδοχείο Rodos Palace της οικογένειας Βασιλείου Καμπουράκη.

Ο κύριος και η κυρία Andrews από τη Μεγάλη Βρετανία σε συζήτηση που είχαν με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μετά το πέρας της τελετής απονομής των τιμητικών διακρίσεων εξήραν τις ομορφιές και την ηλιοφάνεια του νησιού και αναφέρθηκαν στο προσωπικό του ξενοδοχείου όπου διαμένουν και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Ο κύριος και η κυρία Reynolds από τη Μεγάλη Βρετανία αναφέρθηκαν επίσης στην ηλιοφάνεια της Ρόδου την οποία και απολαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία καθώς και στα μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου που διαμένουν, τους οποίους χαρακτήρισαν ως εξαίρετους επαγγελματίες. Αρέσκονται στο να εξερευνούν τις ομορφιές τις Ρόδου και δε χορταίνουν να γεύονται τις παραδοσιακές νοστιμιές της Ροδίτικης κουζίνας.

Ο κύριος και η κυρία Srour επιλέγουν σταθερά τη Ρόδο για τις διακοπές τους τα τελευταία δέκα χρόνια όπως σταθερά επιλέγουν και το ξενοδοχείο Rodos Palace για τη διαμονή τους το οποίο πλέον θεωρούν ως την εξοχική τους κατοικία.

Και τα τρία ζευγάρια δήλωσαν ότι κάθε φορά που επισκέπτονται τη Ρόδο ανακαλύπτουν μία καινούρια γι΄ αυτούς ομορφιά του νησιού ενώ πλέον έχουν δημιουργήσει δυνατές φιλίες με κατοίκους της Ρόδου με τους οποίους διατηρούν επικοινωνία σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: