Τρίτη, 23 Απρίλιος, 2019
   
Text Size

Ο Χ.Κόκκινος στις εκδηλώσεις για τη Μεγαλόχαρη στην Πάρο , την Τήνο και την Κρεμαστή Ρόδου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις Μητροπόλεων της περιοχής μας παρευρέθηκε στις 14/8/2015 στη Πάρο για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας  της Εκατονταπυλιανής .

Κατά την παρουσία του στο νησί είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο ,το δήμαρχο του νησιού , κ. Κωβαίο Μάρκο , τον ΄Επαρχο κ. Μπιζά και δημοτικούς συμβούλους .

Στη συνέχεια μετέβη στη Τήνο , όπου στις 14/8 το απόγευμα παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις για το αντιτορπιλικό «ΕΛΛΗ» που βυθίστηκε από άνανδρη επίθεση ιταλικού υποβρυχίου το Δεκαπενταύγουστο του 1940 .

Έπειτα παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμή της Μεγαλόχαρης στη Τήνο λειτουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Δωρόθεου Β΄ και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου , του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου , των τοπικών αρχών , επισήμων και πλήθος κόσμου , συμμετείχε στη λιτάνευση της ιεράς και θαυματουργής εικόνας .

Κατά την επιστροφή του στη Ρόδο προσκύνησε στη Παναγία της Κρεμαστής και παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις .

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου απέδειξε ότι η ορθόδοξη πίστη μας αποτελεί διαχρονικά την ελπίδα και δίνει δύναμη στο λαό μας .

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: