Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος, 2019
   
Text Size

Μουσική Εκδήλωση με τον Κώστα Μπίγαλη για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Οι Πηγές Καλλιθέας φιλοξενούν για άλλη μία φορά φέτος, μια σημαντική μουσική εκδήλωση για ένα σπουδαίο σκοπό,  καθως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου πραγματοποιείται μουσική εκδήλωση με τον Κώστα Μπίγαλη,  για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών, με ελευθερη είσοδο για το κοινό.

Οπως χαρακτηριστικα ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ  κος Ι. Κούρτης, « Η ΔΕΡΜΑΕ, ειναι παντα αρωγος και υποστηρικτης τετοιων πρωτοβουλιων. Τοσο εγω προσωπικα οσο καιτα μελη του Δ.Σ. και τα στελεχη τηςΔΕΡΜΑΕ, θα  καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε την Παρασκευή το βράδυ να απολαύσουμε ολοι μια όμορφη βραδιά και ταυτόχρονα να στηρίξουμε το Δωδεκανησιακό Ιδρυμα Υποτροφιών.  Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία και έχουμε κάθε διάθεση να βοηθήσουμε για να διοργανωθούν παρόμοιες αλλά και κάθε  είδους εκδηλώσεις στον χώρο των Πηγων της Καλλιθεας.

Ο Κωστας Μπιγαλης θα ερμηνευσει τα αγαπημενα του τραγουδια στον ατμοσφαιρικο χωρο στον τρουλο της Καλλιθεας, με ελευθερη εισοδο για το κοινο.  Κατα την διαρκεια της εκδηλωσης υπαρχει η δυνατότητα οποιος το επιθυμει, να ενισχυσει το Δωδεκανησιακο Ιδρυμα Υποτροφων προσφεροντας καποιο ποσο, λαμβανοντας την αναλογη αποδειξη είσπραξης απο το ιδρυμα.

Η ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών με το πλούσιο έργο στην υποστήριξη των φοιτητών του τόπου μας,  είναι υποχρεωση όλων μας.  Ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε,  το ίδρυμα χρειάζεται την στήριξη όλων μαςγια να μπορεί να συνεχισει το έργο του!

Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη αυτή βραδιά στις πηγές της Καλιθεας για απολαύσουμε τη μουσική και τα τραγούδια του αγαπημενου καλιτεχνη Κωστα Μπίγαλη και να στηρίξουμε το Δωδεκανησιακό   ίδρυμα Υποτροφιών.

Η εισοδος ειναι ελευθερη για το κοινο.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: