Τρίτη, 23 Απρίλιος, 2019
   
Text Size

Συντονισμός για καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών Δ.Τ.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Νότιας Ρόδου είχαν στο Γεννάδι, για θέματα ΔΕΥΑΡ, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Πόκκιας με τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Τσίκκη και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Καραντζιά. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες της

ΔΕΥΑΡ, της Διεύθυνσης Πρωτογενούς Τομέα και της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου.

 

Στόχος της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΡ και του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών αλλά και την ιεράρχηση των ζητημάτων που υπάρχουν με τη διαχείριση των νερών τόσο της ύδρευσης όσο και της άρδευσης. Αποφασίστηκε η συγκρότηση γραφείου της ΔΕΥΑΡ στο Γεννάδι με ανάθεση παράλληλων καθηκόντων για θέματα της σε υπαλλήλους του Δήμου. Παράλληλα δόθηκαν λύσεις άμεσα και σχεδιάστηκαν παρεμβάσεις βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα για όσα σχετικά ζητήματα απασχολούν τα χωριά της Νότιας Ρόδου.

Στη τοποθέτηση του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Δ.Τσίκκης αναφέρθηκε στο τι έγινε το τελευταίο χρόνο στη περιοχή από πλευράς της υπηρεσίας, τις μελέτες που ήδη έχει εκπονήσει και εκπονεί για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων και έδωσε εντολή στους υπηρεσιακούς για καλύτερο συντονισμό με τις υπηρεσίες του Δήμου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών, των Επιχειρηματιών αλλά και των παραγωγών της Ν. Ρόδου.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Δημήτρης Καραντζιάς, αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται για να είναι σε ετοιμότητα τα μηχανήματα της ΔΕΥΑΡ και του Δήμου αλλά και να ενισχυθεί με προσωπικό η Νότια Ρόδος.

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Γιώργος Πόκκιας, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχουν θέσει Δήμος και ΔΕΥΑΡ για την νέα χρονιά, ώστε να γίνει καλή διαχείριση του νερού και να υπάρχει επάρκεια στην αναπτυσσόμενη τουριστική ζώνη της Νότιας Ρόδου αλλά και στις αγροτικές εκτάσεις για να τονωθεί η αγροτική παραγωγή στη περιοχή, αλλά και να προσελκυθούν νέοι άνθρωποι που θα ασχοληθούν με το Πρωτογενή Τομέα. Ζήτησε δε από τους υπαλλήλους του Δήμου, καλό συντονισμό και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων, αφού ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο και το Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ για τη συχνή παρουσία τους στα χωριά, αλλά και για την δρομολόγηση λύσεων σε χρονίζοντα προβλήματα, αναφέρθηκαν καθένας ξεχωριστά στα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε χωριό.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: